Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er den person jeg hader

Jeg kan ikke lide hvordan jeg opføre mig.

Jeg er altid underlig

jeg siger de forkerte ting og presser mig på.

Jeg ved bare ikke hvordan jeg ændre mig.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Sødeste dig!! du skal bare være dig selv!! men hvis du gerne vil ændre på din personlighed så har jeg nogle gode råd fordi har selv haft problemer med noget som det der nå her er de råd der!!:
Stå op med smil på læben
Kig i spejlet før du går i skole og sig 10 gode ting om livet og 3 ting du tror der bliver godt ved dagen
hvis du får øjenkontakt med nogen på gangen oppe i skolen eller hvis du er ude at handle så smil til dem!! det elsker folk!!
det hjælper også at meditere hver gang jeg kommer hjem fra skole meditere jeg 10 minutter
prøv at vær meget udadvendt tal med folk og ikke vær så genert!!
men ellers skal du bare trække vejret slappe af i kroppen og bare føle dig selv hvis du forstår mig altså du skal bare være dig selv men samtidig ikke være dig selv hvis du forstår mig?! håber du kunne bruge de 6 råd jeg havde til dig!!

PS. HUSK NU!! du er så sej!! at du tør at skrive her ind!!💕 du burde virkelig være stolt af dig selv!!
KH. F

  • F, Pige, 11 år

Hej pige på 13,
Jeg kan godt forstå, at du kan blive frustreret med dig selv. Det er noget, jeg også selv følte, da jeg var i din alder, og jeg tror egentlig det er meget normalt, fordi man pludselig bliver meget selvbevidst.
Det kan være rigtig svært at se selv, men “underlig” er et rigtig dårligt ord til at beskrive mennesker. Alle har nogle træk og nogle interesser, der skiller sig ud, og det handler oftest om at finde nogle mennesker, der har nogle af de samme interesser.

Det kan også føles som om man altid siger noget forkert, eller som om man prøver for meget på at være venner med andre. Jeg lover, at andre mennesker sjældent tænker det samme om dig, og det bliver nemmere og nemmere som man vokser op at føle sig godt tilpas med sig selv og i sociale situationer – jeg selv er blevet væsentlig mere selvsikker og glad for at være social efterhånden som jeg er blevet ældre og er kommet på gymnasiet osv.

Der er intet galt med dig, og de ændringer i personlighed og selvsikkerhed, du ønsker dig, kommer naturligt efterhånden som du bliver ældre.
Det skal nok gå <3
Mvh.
L

  • L :), Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat