Brev

Jaloux

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg sys at alle skal være glade for sig selv! uanset hvad! så pyt med at folk ikke skriver alt det er på din insta! Husk! du er smuk som du er!

  • Hilsen S, Pige, 13 år

Jeg har det sådan lidt på samme måde, og jeg kender det måske alt for godt. Jeg er nok bare ikke jaloux på internettet, men i virkeligheden. Mig og min bedste veninde har været veninder i mange mange år, og siden vi blev blandet med en anden klasse fra en anden skole, blev jeg bange for at hun bare ville droppe mig. Hun fandt så en af mine andre gode veninder nu. De var sammen værd dag, og der blev jeg jaloux, for jeg er en rigtig jaloux pige, når det er med veninder at gøre. Og vi er sådan sammen igen, med alle mine andre nye veninder, men hun kan stadig godt smide mig ud af hendes liv, og det er det jeg er virkelig bange for. Men mit råd er at snakke med dine veninder om hvorfor de ikke skriver noget til dig.

  • Hilsen, Pige, 12 år

Hej! Jeg forstår godt din problemstilling! Jeg syntes dog, at du skal huske på, at det er så skide ligemeget hvad flok skriver til dig gennem soicale medier! Ja det er selvfølgelig dejligt, men i sidste ende er det virkelig ligemeget! Jeg syntes også du sagtens kan tage det helt roligt, da drenge i 13 år’s alderen, ikke er rigtig modne til noget som helst! Der skal nok komme en dag hvor der er en sød dreng, der skriver til dig! Ikke forhast dig du har maaaaange år i nu! (Sry ved det er irreterende at høre på, men det er altså sandt!)
Håber det var til lidt hjælp, eller såvel bare et lille selvtillids-boost.

Hilsen en pige på 15(:

  • Pige på 15, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat