Brev

Hvordan for man mere selvtillid?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

De eneste der ikke er en 10/10 er de mennesker der rater pigerne fra klassen! det er det dummeste og mest åndsvage at bruge sin tid på. Du er en stor, fed 10/10!❤️❤️❤️ aldrig spild din tid på nogen der får dig til at tvivle på dig selv❤️

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej, jeg er 15 og har haft svingene selvtillid. Det du skal finde ud af, er hvem du er. Ikke hvem du skal efterligne eller noget andet, du er dig. Og det skal du blive ved med at være.
Jeg måtte selv indse det og pludselig fik drengene øjnene op for mig også. Du skal være din egen bedste ven♡

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej, jeg forstår godt den følelse du har!!! Den liste drengene har lavet i din klasse skal du ikke regne for noget, hvis du tænker på hvordan de ser ud vil du nok ikke rate dem meget højere end 4. Og bare fordi drenge viser interesse for de andre piger du går i klasse med, betyder det ikke deres personlighed er worth it. Når du bliver ældre sætter drengene mere fokus på hvordan du er, og knap så meget dit udseende. Synes bare du skal sige fuck det, og være glad for hvordan du ser ud. Man kan alligevel ikke ændre det. Du kan også gøre mere ud af dig selv, så kan det være du får mere selvtillid.

  • Victoria, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat