Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hader mig selv

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej
du skal ikke tænke for meget over tingene selfølgelig skal du altid tænke over ting hvis du tror det kan såre andre men hvis du fx kommer med et forslag så selvom andre måske siger det er et dårligt forslag så hvil i dig selv og stå ved det
det handler ikke om at være mere populær end andre det handler om at få gode venner som respektere en og som man kan have det sjovt med og det er lige meget og de så er populære eller hvad de er.
håber mit svar kunne hjælpe! (:

  • Anonym, Pige, 12 år

Hejsa,
Jeg er selv en pige på 14 år, og har det på helt samme måde, tro mig!!!
Unge kan sagtens skrive ind at de ved hvordan det føles osv, tjo ved ikke helt? tror man skal være i situationen før man ved hvordan det føles og den tomhed det er. Jeg har problemer med mig selv og ser hver en eneste lille fejl… selvom folk siger jeg er pæn, fordi jeg har flotte store bryster og langt lyst hår. Men hvad hvis det er noget helt andet der gør mig glad? Vil super gerne have nye venner, jeg kan stole på og lave alting med, u know.
En ven som støtter en uanset hvad man får gjort.

knus Simone.

  • Simone, Pige, 14 år

Mit råd ville være at sige pyt. Jeg har fundet ud af, at du kommer længst ved ikke at tænke over hvad andre siger. Tag pyt trøjen på. Pyt med at du ikke blev inviteret til den fest, der kommer flere fester! Pyt med at du ikke har en kæreste, du har et helt liv. 🙂 jeg er sikker på at det hele nok skal gå

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat