Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg god nok?

Jeg synes min mave og mine lår er for tykke,
og jeg har det ikke så godt med min krop.

I min klasse joker de med at folk er tykke og det synes jeg bare ikke er sjovt.

Jeg prøver at sige til mig selv, at jeg er god nok.
Men jeg tror ikke på det.

Hvordan får jeg det bedre med mig selv?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg blev engang selv mobbet det bedste at gøre er at grine ad dem og sigr det til en voksen selvom det ksn være pinligt at sigr det til en voksen så hjælper det

  • Christoffer, Dreng, 13 år

Hej
Jeg havde det på samme måde da jeg var din alder. Det er ikke nemt og have det på den måde, men jeg kan love dig at du skal nok komme over det. Det er helt naturligt at have det sådan. En ting der altid hjælper er at snakke med sine forældre om det, de har nok selv været igennem det. Hvis du har en tæt ven eller veninde, så er det også en god idé at snakke med dem om det. Husk, du ikke alene, og både voksne og børn har problemer med den slags, ligemeget om de er tykkere eller tyndere.
Vær god ved dig selv 🙂

Mvh Nicoline

  • Nicoline, Pige, 17 år

Det er dårlig stil at folk gør grin med buttede folk, du skal bare huske på, at så længe du er tilfreds med din krop, og ikke er usundt over/under vægtig, er det ligemeget hvad andre siger eller tænker.

  • O, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat