Brev

Det pinligt at være upopulær

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror ikke dine forældre VIL have du skal være populær jeg tror bare de er forvirret hvorfor du ikke snakker med dem mere og måske er bekymret for dig

  • Mig, Dreng, 13 år

Hej pige på 12 år,

Jeg synes bare at du skal prøve at glemme “popularitet” og “herakiet” og tænke mere på at få venner, altså rigtige venner som du føler gider dig for det fortjener du. Du vil jo bare gerne have det sjovt, så gå ud og ha’ det sjovt og tænk mindre på popularitet!
Du skal gå i det tøj DU har lyst til, og hvad så om du har taget lidt på? Jeg er sikker på at du stadigvæk er rigtig smuk! (Ikke at det er vigtigt)
Og jeg tror at du har misforstået dine forældre, man kan nemlig nemt komme til at bytte rundt på glæde og popularitet, men jeg tror bare at de ville have at du skal være glad.
Lad mig lige sige en ting mere:
At være populær gør ikke en glad, vær dig selv, find nogle gode venner, ha’ det sjovt og tænk mindre på hvad andre tænker.
Det gør ikke aotomatisk en glad, men det hjælper.

❤UwU❤

  • UwU, Pige, 14 år

Hej søde
Jeg forstår godt at du har det svært……
Da jeg startede i min nye klasse sidste gang (er lige flyttet igen) startede jeg bare med at være “upopulær” men det gjorde mig ikke noget. For mine veninder og jeg gjorde det sjovt og rart at være upopulær at være sammen.
Så mit bedste råd er nok. Prøv at find nogle søde veninder og lær dem at kende. Og du skal BESTEMT ikke lave om på dig selv så andre skal kunne lide dig.
Du skal bare være dig selvom det er svært nogle gange. For ægte veninder elsker dig uanset om du er tynd, tyk, smuk eller grim.
Og hvis du gerne vil blive tyndere hurtigere kan du jo prøve et workout lavet af Chloe Ting. Det virkede for mig:)

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat