Brev

Jokes

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det lyder hårdt❤️ Drenge hader normalt ikke at “have ret” og gøre noget forkert, så mit råd er at glemme det der er sket med det, altså huske på at det var en joke selvom det var groft. Men hvis han gør det igen så sig “ej stop nu går du lige over grænsen” og så bare skifte emnet. Håber det går dig godt!

  • Em, Pige, 14 år

Hej pige 14 år,
For det første er jeg meget ked af at høre det du har været igennem❤️Jeg kan sagtens forstå at du bliver ked af det når ens ven joker om noget meget alvorligt og personeligt. Jeg synes at du skal snakke med din ven om det, måske bare sige stille og roligt at du ikke syntes at det var særlig fedt at din ven jokede om noget der ramte dig. Jeg tror sagtens at han/hun ville kunne forstå dig, og vil ikke gøre det igen. Jeg tror bestemt ikke at din ven bliver sur eller noget, fordi hvis man er bedste venner kan man godt fortælle dem hvad der gør en ked af det. Og det tror jeg at vennen godt ville kunne forstå, ellers er man ikke Aller bedste venner.❤️Jeg ønsker dig det bedste her fra.
Hilsen ukendt pige 14 år.❤️

  • Ukendt pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om Selvskade og cutting

Cutter du selv? Eller har du en ven, som har selvskadende adfærd? Hvis man påfører sig selv fysisk smerte, er det et tegn på, at man har det dårligt indeni. Derfor er det vigtigt at få hjælp.

Hvis du har cuttet, kan det være du har fået ar og tænker: Går mine ar væk? Hvad skal jeg sige, når folk spørg indtil mine ar? Det kan også være du gerne vil stoppe med at skade dig selv, men ikke ved hvordan. Måske du tænker: Hvordan skal jeg fortælle til mine forældre at jeg cutter? Hvordan får jeg hjælp?

Her på siden kan du finde alternativer til selvskade. Du kan også lave en handleplan, der hjælper dig, når du har det svært, du kan læse om forskellig svære følelser og hvad der kan hjælpe eller du kan læse andre børns breve.

Selvskade Andre der hjælper

LMS

Rådgivning og andre tilbud vedrørende spiseforstyrrelse og selvskade
Læs mere

Psykiatrifonden

Rådgivning og støttetilbud om psykisk sygdom og diagnoser
Læs mere

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat