Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

finde kæreste?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg havde nøjagtig det samme problem da jeg gik i 8./9. Jeg vidste heller ikke hvordan jeg skulle flirte eller komme i kontakt med en pige. Men i 10. har jeg været på efterskole og der var det helt anderledes. Man kommer meget tættere på hinanden på efterskole og kan åbne op og snakke om alt muligt. Jeg fandt ud af der var masser af piger der var nysgerrige på det med piger og der er jo mange muligheder for at være alene sammen på efterskolen. Så jeg fik min “debut” der. Altså jeg har jo ikke præcis fået en kæreste men mange gode veninder med samme nysgerrighed på piger og jeg har stadig forbindelse med dem og kan besøge dem. Og jeg er blevet meget klogere på mig selv og min sexualitet. Så jeg håber for dig du skal på efterskole.

  • sommerpigen, Pige, 16 år

Hej pige.
Jeg er biseksuel så jeg kender det 100% for jeg har det på samme måde. Jeg har haft en drengekæreste for omkring 2 år siden og vi var sammen i 4 år. Efter ham har jeg SLET ik haft en drengekæreste for det føles forkert nu. Efter ham har jeg kun haft små forhold med nogen piger. Lige så snart jeg tænker på at en dreng skulle røre ved mig så for jeg det underligt. Ligesom dig. Men en pige kan jeg sagtens forestille mig og kys og være sammen med. Jeg synes bare det føles mere rigtigt med en pige end en dreng.
Jeg fandt sammen med mine tideligere kærester ved og chatte med en masse folk både på snapchat og Tiktok og det kunne du måske prøve, måske finder du en du synes er sød.
Jeg håber du finder dig en sød kæreste😉
Kh mig☺️

  • Pige A, Pige, 16 år

Jeg er biseksuel (er jeg ret sikker på) og jeg kender 100% følelsen, men det med at du er bekymret for at finde nogen, som også er til piger, ja, det skal du nok finde. Der er faktisk flere end man tror som er bi/homoseksuelle eller er i tvivl end man skulle tro

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat