Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvad gør jeg?

Hej jeg er en pige på 12 år.

jeg er ikke til piger

men jeg syntes tanken om at kysse en pige

lyder godt

og jeg ville gerne kysse men en pige

men jeg har ikke nogen at kysse med.

jeg er bare så forvirret.

hilsen pige på 12

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Du kan evt. udsøge dig en veninde du gerne vil kysse med. Så kan i evt. se en film eller noget sammen hvor to piger kysser. Så kan du lissom snakke ud fra det og spørge ind til hvad hun tænkte om det hun så. Hvis hun er positiv så kan du jo spørge om i skal prøve. Du skal ikke være bange for det. Jeg har selv kysset med flere piger og det er sjovt og hygligt og der er mange der gerne vil.

  • Kissing Girl, Pige, 13 år

Jeg kan godt forstå at du er forvirret men det er overhovedet ikke mærkeligt! Jeg har selv også oplevet det til lejrskole hvor jeg kyssede min veninde. Vi lavede det sådan lidt til en leg fordi vores senge var lige ved siden af hinanden. Måske kunne du også gøre det med en veninde? Du skal dog lige være sikker på at hun også syntes at det er i orden og at det ikke går over hendes grænser. ☺️ Håber at du kunne bruge svaret og held og lykke!😘♥️

  • A, Pige, 12 år

Prøv at spørg en tæt veninde om i kunne prøve at kysse hvis du har mod på det. Hvis du ikke har lyst til at sige at du godt vil prøve at kysse med piger så bare sig at det er for at øve dig på at kysse.
Held og lykke<3

  • 😎, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat