Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

vil ikke være straight

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er pan og 12 år det er meget normalt at opdage den slags i den alder altså man behøver ikke at have et navn for sin seksualitet som 12 årig hvis man er forelsket i en pige så er man de vos man er forelsket i en dreng så er man det resten kommer hen af vejen

  • Øhh, Pansexuel nonbinær, 12 år

hej pige på 12
ja det der med seksualitet og køn er rigtig spændende og jeg syntes det er super fint du allerede er begyndt at tænke på det men ikke pres dig selv til at være noget du måske ikke er giv det tid fx vis du nu aldrig har følt dig tiltrukket af piger og bare gerne vil være skal du ikke prøve at tvinge dig selv til det men vis du nu har så syntes jeg du skal undersøge de forskællige seksualiteter det kan jo være du finder noget som passer lige præcis til dig og så skal du lade vær med at tage de der teste de passer næsten aldrig håber det kan hjælpe held og lykke, du er så sej!

  • omnisexual, demi, 13 år

Det er ikke alle på tolv der kender “deres seksualitet”, og det er ikke vigtigt på det tidspunkt. Du har mange år til du er 15, den seksuelle lavalder, og endnu længere til du kan blive gift. Indtil du finder ud af det kan du vel være “åben” for alle eller “lukket” for alle. Jeg har fundet min seksualitet, Hetero, og jeg har ikke tænkt mig at ændre det. Men hvem ved, måske falder jeg for en dreng en dag. Der er flere unge der “vælger” en seksualitet og føler sig låst fast til den, men det er man ikke. Hvis man har lyst kan man skifte seksualitet fra dag til dag, og det er et bevis på hvor ligegyldigt det er i din alder. Din seksualitet er bare et ord der fortæller noget om dig. Jeg ønsker dig held og lykke!

  • Anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat