Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved ikke om jeg er til drenge eller piger

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er fornuftigt du ikke vil ha en kæreste endnu synes jeg. I den alder skal man bare være sammen med ens venner og ikke være bundet af nogen. Det andet kan altid komme. Og så er det det helt almindeligt at man ikke lige kan mærke hvaffor et køn man er til. Ens fornemmelser starter gerne der når er 11-12 år og går i pupertet og man kan sagtens være i tvivl. Jeg var det selv. Og da piger jo er dem man er mest sammen med og tæt på er det meget almindeligt at blive tiltrukket af dem først. Jeg oplevede det selv da jeg skulle sove med en veninde da jeg var 12 eller noget. Hun sov ikke i så meget nattøj og jeg kunne mærke varmen fra hendes krop og jeg kan huske at blev helt stakåndet. Der var jeg virklig i tvivl. Men man blir mere sikker efterhånden og i dag ved jeg jeg nok er straight. Men det er altså helt almindligt det du oplever. Du behøves ikk snakke med andre om det men hvis du har en fortrolig veninde er det rigtig fint og snakke med hende.

  • pigen S, Pige, 15 år

Hej pige,
Det er fuldkommen normalt og det kan være at du slet ikke finder ud af det…
Men HVIS det er, at du senere stadig går efter personlighed, er der noget der hedder “Pansexuel”
Det er at man er ligeglad med køn, og at kun personlighed tæller <3
Tænker at du sagtens kan vente lidt endnu, du skal ikke stresse over det!

  • 💗💗💗, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat