Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved ikke hvilket køn jeg er til …

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13.
Du behøves ikke tænke over om hvad du er til, du skal ikke nødvendigvis have 1 svar enten det ene eller andet. Hvis du en dag forelsker dig i en pige så go Four it, hvis du en dag ser en sød fyr så gør det! Lev livet og se hvad der kommer på banen. Ik afvis en lækker dreng fordi du synes du skal være til piger selvom du måske kunne lide ham. Hvis folk spørger hvad du er til kan du bare svare “den jeg bliver forelsket i”

  • Sofia, Pige, 15 år

Halløj jeg er en pige på 12 som også selv har været en del i tvivl om min sexualitet. Det er helt normalt at være i tvivl og at være bange for at tage skridtet med en pige. Jeg husker selv at jeg bare følte mig lige så tryg med piger, nonbinære, kønsflydene m.m.. Ingen kan fortælle om din sexualitet og ingen at sige eller fortælle dig hvad du er!! Bare husk at det er sådan du er!! Sådan du er skabt!! Og at alle burde acceptere det!!

  • Pansexuel, Pige, 12 år

Hej pige på 13
Jeg er selv en pige på 13, og har det samme problem. Men jeg fik en pige kæreste. Altså for at prøve det af. Jeg kunne godt lide hende. Men fandt ud af at det måske ikke helt ar mig. Ved det er lidt tarveligt at prøve hende af, men tro mig det virker.
Måske skal du ikke prøve det med din bedste veninde, men med en du ikke helt kender endu.

  • prøver at give råd, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat