Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad sker dermed mig?

Hej jeg er 13

og har onanere siden jeg var 11

og de sidste 3 måneder

har jeg kun kunne komme

når jeg tænkte på min ven (en dreng)

selvom jeg er hundrede % til piger!?

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig,
Du kan med fordel huske på, at du er i starten af dit pubertetsforløb, og at du derfor nu kommer ind i en periode med seksuel udforskning og en del nye seksuelle erfaringer. Det kan være, at det er et tegn på, at du måske også eller kun er til mænd, eller det kan bare være en “fase”, så at sige – det kan være svært at finde ud af 100%, og især når man er så ung.
Mit eneste andet råd er, at det ikke er nødvendigt at vide helt fuldstændigt afgrænset, hvem, man er til, og hvem, man ikke er til, og alle detaljer i det. Jeg fylder snart 20, og jeg ved det heller ikke helt selv, jeg følger bare det flow i tiltrækning, jeg oplever hen af vejen.

Held og lykke med det!

  • L B-), Pige, 19 år

Jeg tror at alle fantasere om alt muligt når de er sammen med sig selv. Jeg tænker det er almindeligt nok at fantasere om noget man kan relaterer til (hedder det vistnok). Altså jeg er fx absolut straight. Men når jeg er igang med mig selv kan jeg aligevel godt komme til at fantaserer om at jeg fx havde været på toilet med en veninde i skolen og havde set hende trække bukserne ned osv.. Fordi det er jo noget jeg har oplevet og som var spændene. Det er nogen gange nemmer end at forstille sig noget med drenge man ikke har prøvet. Så tænker det er helt normalt at du tænker på din ven.

  • anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat