Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Spørgsmål til drenge (der er til piger)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis man er til piger bliver man seksuelt tiltrukket af dem. Først ser man på ansigtet. Er det sødt og hun smiler er man intresseret. Derefter kigger man på hendes lår, bryster og røv. Ja og jeg kigger også på hendes tæer som godt kan tænde mig. Så begynder man at flirte. Jeg tænker det må være det samme med piger der er intresseret i piger.

  • Jonas, Dreng, 16 år

Øvede man at man er til piger tænder man på dem og vil gerne have sex med dem og generelt bare være tæt på dem. Både mig og min søster er til piger og det er det samme vi tænder på.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Hey,
Jeg forestiller mig at os drenge måske er lidt lettere tiltrukket af folk i teenage alderen en piger er pga. mange hormoner osv.
Jeg ved personligt at når jeg ser en pige jeg godt kan lide kam jeg blive lidt nervøs omkring hende, hitter lidt på hende af ren instinkt, det er noget hvor jeg ikke er i tvivl om at jeg synes hun er flot og virker sød osv.

Håber det hjalp:)

  • Teenage dreng med hormonforstyrrelser, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat