Brev

Sperm

Hvordan ved man

om man har forhudsforsnævring,

og kan man selv gøre noget

for at få det væk

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Altså… det er lidt svært at sige, men altså. Hvis du ikke kan få din forhud tilbage under dit pik hoved, så kan det godt tyde på, at du har en forhudsforsnævring. Det jeg tror du evt kan gøre lige nu, er at hive lidt tilbage i forhuden engang imellem. Og ellers kan man jo vælge at blive omskåret, hvis man det genere dig rigtig meget☺️ Det er svært at give nogle helt gode råd, men jeg synes det er mega sejt at fu tør at fortælle om det☺️

  • Anonym, Pige, 18 år

Hvis du ikke kan trække forhuden tilbage over pikhovedet kan du godt have forhudsforsnævring. Da jeg var lille kunne jeg heller ikke trække forhuden tilbage, men var ikke generet af det. Da jeg så gik i puberteten og min pik begyndte at vokse, begyndte det at gøre sindssygt ondt, når den var stiv. Jeg gik til lægen med det og fik noget creme, jeg skulle smøre med samtidig med, at jeg skulle prøve at trække forhuden tilbage. Det gjorde jeg nok en måned, uden det hjalp ordentligt og derfor blev jeg opereret for det. Det hjalp virkelig, nu kan jeg trække forhuden tilbage og have stiv pik uden det gør ondt. De fjerner ikke hele forhuden ved operationen, for mit pikhoved er stadig dækket af forhud når den er slap. Selve operationen er man bedøvet til, så man mærker det ikke. Jeg var lidt øm dernede en uges tid bagefter, men det gik over af sig selv. Så hvis ikke du kan trække forhuden tilbage over pikhovedet og du er generet af det, så gå ned og tag en snak med din læge.
Håber du kan bruge mit svar.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat