Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sexualitet trend!

Hej jeg er en lesbisk pige

og jeg har vist det hele midt liv

men på det seneste har det være en trend at være med i det,

jeg syndes ærerigt at det er lift tarveligt

for man kan jo se når de lyver

nogen der ved hvad jeg skal gøre!!!

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12
Hvis det er en mulighed så skal du nok vente med at sige det til at trenden er gået over. Hvis det er for hård skal du nok sige det, men så tror folk måske at det er fake
Kh en pige på 12

  • Kamilla, Pige, 12 år

Hej
Ja dsv. har der været på det seneste, en trend bland heteroseksuelle at “komme ud” som alt andet end hetero. For enten at håne lgbtq+ folk, for at få opmærksomhed eller begge dele. Og det fanme ikke i orden, da det ikke nemt for alle at komme ud og hvad der ellers indeholder at være en lgbtq+ person.

Men hvis du har brug for og vil komme ud som lesbisk, skal du gøre det. Trenden skal ikke holde dig tilbage, for ikke at ligge skjul på at du er til piger – Lad være med tænk på, om folk bare tror du kommer ud som lesbisk for opmærksomhed. Ignorerer dem, da du godt selv ved du gøre det slet ikke for opmærksomhed.

Så jeg synes kom ud, hvis du har brug for det og vil det

Held og lykke
Kh C (en lgbtq+ person)

  • Fra C, Pige, 16 år

Altså jeg ved ikke om jeg vil kalde det trend. Måske mere nysgerrighed. for det er rigtigt at at der er vildt meget nysgerrighed omkring sex og hvad man er til osv. Det mærker jeg helt tydeligt på mine veninder der snakker megameget om det. Og så er det rigtigt at nogen af pigerne prøver til med hinanden for lige at se hvordan det er og måske fordi det er nemmere at gå til med en veninde og så får man prøvet noget af og det er spændene. Men som sagt tænker jeg mere det er nysgerrighed så du kan sagtens prøve til med de veninder der siger de gerne vil med i det.

  • Hilsen H, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat