Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Seksualitet?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey dreng på 16 år.

Jeg vil bare starte med at sige til dig at man behøver ikke at være tiltrukket af kvinder som en mand. Overhovedet ikke faktisk. Der er intet galt i det du føler lige nu. Og det lyder da til at du har fundet en mega sød fyr som kun vil dig det bedste. Og hvis du kan lide ham, så skal du bare holde fast i det. Der er intet galt i at føle kærlighed overfor et andet menneske.

Jeg kan godt forstå at du er bange og bekymret over at nogen skulle finde ud af at i er sammen. Jeg står faktisk i samme situation som dig. Så det giver mega god mening for mig hvorfor at du er bange.
Det med at blive hængt ud af andre fordi at man kan lide en dreng, er helt helt helt forkert. Det du føler, er det rigtige for dig. Og sådan er det. Hvis dine forældre ikke kan acceptere det, er det dem der er problemet, og ikke dig.

For mig var det rigtig svært at acceptere at jeg var mere til piger end til drenge. Det tog lang tid. Og jeg har stadig ikke accepteret det 100% endnu. Men jeg er sikker på at det nok skal komme en dag. Og det er jeg også sikker på at det nok også skal med dig.
Man kan ikke selv styre hvem man forelsker sig i. Og det gør heller ikke noget. For kærlighed er en god ting. Ligemeget om man er homoseksuel eller hvad man er.

  • F, Pige, 15 år

Jeg kan godt forstå at du er bange. Det er jeg også ret tit, men ham du har skrevet om lyder da bare super sød 🙂 Du kunne prøve at tale med nogle af dine tætte venner eller ham drengen om din angst. Det er helt normalt ikke at være helt sikker på sin seksualitet, men lige meget hvad så husk at det er helt okay 🙂

  • B., Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat