Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Så forvirret med min seksualitet og køn

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.
Har du hørt om begrebet “gengerfluid” før? Det er et udtryk man bruger om personer der føler at deres identitet skifter, altså hvis man den ene dag føler sig mere feminin og andre dage mere maskulin. Det kan være du kan nikke genkende til det.
Kan godt forstå det er frustrerende ikke at kende sin seksualitet eller identitet. Men hvis det hjælper dig, kan du tænke at du ikke nødvendigvis behøver at putte et “label” på.

Det er absolut ikke unormalt, ikke at “tænde” på det folk har mellem benene. Man kan sagtens blive tiltrukket af en person, uden at finde det tiltrækkende at have sex med personen. Det er helt normalt, og jeg ved at rigtig mange har det sådan.

Du er ret ung så tingene kan nå at ændre sig 1000 gange, inden du finder den rigtige konklusion. Det vigtigste er bare at du gør det der føles godt og rigtigt for dig.

  • T, Pige, 18 år

Hej pige på 13
Jeg synes selv at det med køn og seksualitet er meget besværligt. Jeg synes bare du skal huske på at du er perfekt som du er. Så er alt andet egentligt ikke så vigtigt selvom det føles sådan lige nu. Jeg synes du skal vente og se man behøver jo ikke at være dreng eller pige eller til drenge eller piger. Jeg tænker du finder ud af det snart.

Håber jeg kan hjælpe

  • Pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat