Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Aroace

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej,
Du er 100% ikke den eneste der står i denne situation, men jeg kan godt se dit problem.
Man kan ikke ændre på hvordan man føler og hvem man er og det vigtigste er klart at du ikke glemmer dig selv hen af vejen. Jeg er personligt Panseksuel og har ofte været sygt i tvivl om hvilke køn jeg kunne lide, både romantisk og seksuelt, men i sidste ende kom jeg frem til at det faktisk ikke betyder så meget som folk for det til at lyde.
Jeg kan godt forstå din frygt når det kommer til at skuffe folk, men man kan ikke gå hele sit liv uden at skuffe andre nogle gange, og du bør aldrig undskylde over noget du ikke har kontrol over, som følelser, køn og seksualitet.
Du står i en situation hvor færre mennesker kan relatere og det er svære for nogle at forstå, men der vil ALTID være nogle, som lytter og elsker dig for hvem du er.
Håber du kunne bruge mit svar. – Pige på 16

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej søde!
Jeg er 18 og har det lidt lige som dig. Mit bedste råd er ikke at tænke så meget over det. Man passer ikke altid ind, og man kan være bange for hvad andre vil tænke, men så længe man selv er lykkelig uden en kæreste, er der intet at komme efter. Du er god nok som du er❤️

  • Mig❤️, Pige, 18 år

Jeg forstår dine tanker og din forvirring – du er 15 år gammel og kommet til den hårdeste og mest forventningsfulde alder af “teenage-alderen”.

Mit råd til dig, er at du tager det stille og roligt, og venter med at frygte hvad du er og ikke er. Det er helt naturligt at man ikke har seksuelle tanker når man er i din alder. Jeg var selv 18 år gammel da jeg havde min første seksuelle oplevelse med en pige.

Giv dig selv lov og tid til at tænke – husk at det pres du føler kommer indefra… ikke udefra.

  • Anonym, Dreng, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat