Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Rigtig biseksuel?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare fordi en anden person har kendt til deres seksualitet længere, betyder det ikke er de er bedre eller mere ægte. Nogle folk finder bare ud af det hurtigere end andre. Jeg begyndte først selv at question min seksualitet da jeg var 13, og er først blevet sådan helt klar om den i år, hvor jeg kom frem til at jeg er lesbisk/homoromantisk og en form for aseksuel (men jeg er ikke helt sikker på om det er demi eller noget andet). Desuden har jeg aldrig haft en kæreste, men det fjerner jo ikke min romantiske tiltrækning til piger?
Det at være biseksuel og/eller biromantisk handler om om man føler seksuel og/eller romantisk tiltrækning til 2 eller flere køn (ofte mænd og kvinder, men mange er også til folk der er non-binary).
Og seksualitet er meget flydende, så det kan også være at det ændrer sig.
Men nej, du er ikke mindre bi bare fordi du ikke har haft en kæreste.
Jeg håber at den her kommentar gav mening, og ikke var alt for langt væk fra det dit spørgsmål handlede om (:

  • Jordbær, Pige, 16 år

hej, du behøver slet ikke at have styr på det endnu, men jeg forstår godt at du tænker, du behøver ikke at vide præcis hvad du er endnu, du er jo kun 13. lad tiden vise om du er eller ikke er. det kan også være at du kun er til piger hvem ved. jeg er selv 13 og er rimelig sikker på at jeg er straight, men hvem ved det kan jo ændre sig, men ind til videre har jeg kun været vild med drenge.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hvis man er tiltrukket til begge køn så går man ind under kategorien bi. Om du har haft en pige kæreste eller ej har intet med din seksualitet at gøre.

  • Len, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat