Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alene forevigt???

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej skat<3 Jeg er SIKKER på at du ikke kommer til at være alene for evigt. Der er en masse aro/ace personer som har det på samme måde som dig. Jeg er selv aseksuel (tror jeg) Og er også lesbisk.
Du skriver at din fætter blev gift fornyelig (tillykke til ham) Og at alle var så glade på deres vegne. Jeg er sikker på at dine forældre er glad hvis du er. Om du bliver gift eller ej.
Du siger også at du er bange for at alle dine venner for kærester og du kommer til at bo alene. Man bliver jo ikke nødt til at være kærester eller gift for at bo sammen. Du kan jo sagtens bo med en eller flere af dine venner.

Og det med et platonic relationship, der er ikke noget der haster du skal nok finde den person du vil elske. Måske er det ikke lige nu men jeg er sikker på at det kommer<33

Jeg håber at mit svar kan hjælpe, eller i det mindste minde dig om at du ikke er alene<33

KH en lesbisk og måske ace girlflux💗

  • N, Girlflux, 15 år

Hej!
Jeg er 18 år, og har det på samme måde.
Jeg synes alligevel ikke det er noget du skal tænke så meget over lige nu. Det kan godt være at du en dag bliver forelsket og sådan. Det kan også være at du ikke bliver det. Det ved vi ikke.
Uanset hvad, synes jeg at det er en tidlig alder du er begyndt at tænke over de her ting. Jeg har også haft de samme tanker, men der går alligevel lang tid før vi skal tage stilling til de her ting.
Så nyd livet☺️ Du behøver ikke at tænke på din fremtid uden et ægteskab og hvad dine forældre vil tænke lige nu. Meget kan ændre sig på få år, så lad vær med at få stress over det lige nu❤️
Hilsen mig❤️

  • Anonym, Pige, 18 år

Altså et “queer platonic relationship” som hverken er seksuelt eller romantisk er jo bare en ven.

Du skal nok samle en masse dejlige mennesker op igennem folkeskole, gymnssie, universitet, kollegie, arbejde, eller hvor du nu ender. Der er mange skønne mennesker som du kan bruge dit liv med (som venner el. andet)

  • G, Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat