Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Biseksuel – Bare en fase??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde

Jeg havde det ligesom dig før jeg fandt ud af jeg var til begge køn/Bi, der er mange i min klasse som er LGBTQ+ efter vi startede i 6 klasse fordi de var bange for at folk ikke var en del af LGBTQ+.

Men mit råd til dig er at prøve og finde sammen med en pige og en dreng(ikke på samme tid),og prøve og se hvordan du har det med det,hvis du ikke kan lide at være sammen med en dreng så er du lesbian hvis du ikke kan lide at være sammen med en pige så kan du jo kun lide drenge og det er helt okay:)
der er ikke nogle der skal bestemme hvad du er til det skal du selv

Hilsen pige, 13 år:)

  • sickchild69, Pige, 13 år

jeg er i samme situation bare uden at flytte skole hilsen dereng 10 snart 11 år

  • Dreng 11, Dreng, 11 år

Kan sagtens være du er bi. Men kan lisså godt være det bare er en fase. Husk på at megamange piger begynder deres sexualitet med en veninde fordi det bare er nemt og trygt og naturligt. Jeg gjorde det selv. Og så ser man senere hen om det bare var i opstarten eller noget der lissom bider sig fast. Du skal slet ikke være bekymret, det er helt normalt.

  • ingen navn, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat