Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hey

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kender godt de følelser. Har faktisk næsten de samme i øjeblikket. Mit bedste råd er at tage det stille og roligt. Seksualitet er ikke noget man skal skynde sig med. Så laver man fejl man fortryder. Seksualitet kan skifte og nogle gang gøler man sig måske tiltrækket af nogen man ikke troede man kunne lide før.

Det er helt normalt og man kan ikke rigtig slippe for det. Men det er også vigtigt at huske på at labels, ord og navne ikke er særlig vigtige. Du behøver ikke finde et navn for din seksualitet hvis du er i tvivl. Det lyder som om du lige nu er sikker på at du kan lide piger. Det kan du bare sige. Du behøver ikke sætte et mærke på din seksualitet.

Du kan måske have en normal samtale med hende og så spørge om du må fortælle en hemmelighed eller noget personligt. Du behøver ikke sige at du har et crush på hende med det samme men det er rart for dig at komme ud med noget af det. Hun vil sikkert også sætte pris på at du fortæller hende noget så personligt og stoler på hende.

Held og lykke <3

  • Anonym, Pige, 15 år

Kender det super godt, da jeg var omkring din alder/lidt yngre begyndte jeg at tænke at jeg var bi. Nu har jeg så nogle år efter fundet ud af at jeg er lesbisk.

Mit største råd er nok bare at vente – det lyder måske lidt kedeligt, men det hele skal nok blive roligt igen :]
Men ja hvis du føler at det vil give dig noget godt at fortælle hende du er forelsket i at du også er til piger, så synes jeg bare du skal gøre det<3

Altid husk at du ikke skal føle dig presset til at fortælle nogen noget uden at du har lyst, og måske er det det der stopper dig for at sige det til hende. Men ja bare giv dig selv tid til at finde ud af det🏳️‍🌈🏳️‍🌈

  • Lesbisk, Pige, 16 år

Jeg tror du er alt for ung til at vide hvem du er når du kun er 12. Jeg tror bare du synes hun er pæn derfor. Vent lidt til du er ældre så du er 100p sikker

  • THERESE, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat