Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge problemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 🙂
Jeg er 17 år og går på gymnasiet.
Jeg har det på nøjagtig samme måde, når de andre piger taler om drenge. Jeg føler mig altid udenfor, men prøv at starte samtaler med dem som handler om noget andet🥰
Knus mig❤️

  • Hjælperen, Pige, 17 år

Jeg er selv biseksuel (men er helt klart mest til piger) OG aseksuel så jeg kender ALT til det du føler. Jeg fandt ud af min seksualitet overraskende tidligt og sprang ud allerede som 11 årig. Siden da er flere af mine venner sprunget ud som bi, lesbiske, osv. Har været i et meget accepterende familie og miljø også selvom der går folk i min klasse jeg ikke snakker om min seksualitet med.

Men som sagt kan jeg nemt snakke om piger med mine andre lgbtq venner. Jeg var den første i min omgangskreds til at springe ud og jeg er glad for at kunne have inspireret mine venner til at gøre det samme.

Så mit første råd ville være at springe ud hvis du ikke allerede er ude. Så ved dine venner at du ikke føler dig inkluderet i deres samtaler om drenge og måske vil de begynde at huske på det og snakke om noget andet. Måske er nogle af dine venner også til piger? Så har i da noget at snakke om.

Sig det til dem. Hvis det er gode venner du snakker om vil de forstå og respektere at de må snakke mindre om drenge eller måske gemme den samtale til en helt anden gang. Husk at du aldrig er alene <33

  • Anonym, Pige, 15 år

Er selv til begge køn. Helt normalt

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat