Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min seksualitet?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14.

Jeg kender godt til det at spekulere over sin seksualitet, er selv bisexuel og det tog mig noget tid at finde ud og acceptere.

Seksualitet er sådan en åben ting. Du behøves ikke at passe ind i nogen som helst seksualitet. Du kan være helt flydende og helt dig. Du behøver ikke at identificere dig selv med en seksualitet. Hvis du gerne vil finde en der passer til dig forstår jeg godt- jeg kan godt selv lide at havde et ‘label’.

Men hvad jeg prøver at sige er at uanset hvad, om du finder en seksualitet der passer til dig eller ej, betyder det egentligt ik noget. Det er bare et ord som kan beskrive dig, og du behøves det ikke. Så længe du er glad 🙂

Håber det hjalp en smule

  • S, 16 år

hej pige på 14
jeg har selv stået i samme situation så håber det her kan hjælpe, du siger at du måske er pan men vidste du at der er noget der hedder omni det er lidt ligesom bare hvor at man kan fortrække nogle køn for pan er køn lige meget men omni ikke pan og omni betyder også begge to alle ret sejt ikke XD jeg er selv omni og jeg er ca 75% piger 20% andet 5% drenge lige nu og husk på det er okay at fx være bi og så skift mening til fx at være lesbisk bare find det der passer til dig…håber det her kunne hjælpe dig
knus og de bedste tanker fra mig!

  • omnisexual, demigirl, 13 år

Seksualitet er ikke meget relevant. Det kan skifte over tid. Det kan selvfølgelig være meget dejligt så man måske føler sig mere sikker. Jeg har aldrig været i tvivl om min seksualitet, men det kan jo ske, og jeg vil acceptere det hvis det sker. Der er flere communities baseret på seksualiteter der måske vil være lettere at skrive i. Der er mange andre som dig, og de er ikke svære at finde. Når du alligevel er under den seksuelle lavalder og ikke kan blive gift endnu har du stadig tid til at finde ud af det. Det vigtige er at vide at der ikke er et “forkert valg” og at det er dit valg. Hvis nogen ikke vil acceptere dig, er de bare ikke modne nok.
Jeg ønsker dig held og lykke med det.

  • Anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat