Gratis

anonymt

24/7

Brev

min mor accepterer ikke min seksualitet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Ja!! Jeg tror hun vil acceptere dig, men hvis ikke er der mange steder som vil, jeg er en person som går til en LGBTQ meetup hver anden onsdag! Jeg eeeeelker det, for der er alle homoseksuel på en eller anden måde.
Kh en gay person
Ps: LGBTQ meetup er hos noget der hedder aura(idk hvis jeg har stavet det rigtigt) men der er noget i København, Aarhus, og et par andre steder

  • Your gay bestie, Non-binær, 13 år

Når din mor siger hun vil have det underligt med det mener hun nok det ikke er noget hun regner med. Min papsøster er også biseksuel og det kom faktisk lidt som en overaskelse for mig. Fordi at hun altid har været meget drengeglad og har haft 2 drenge kærester. Men nu har hun fået en kæreste som er pige og det har jeg intet imod. De er også meget søde sammen de to.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej søde. 💕
Lige meget hvad du er til skal du bare bliv kæreste med den du har lyst til, også selvom din mor måske siger at det er mærkeligt eller åndsvagt. Når man er forelsket er man forelsket også selvom det måske er en pige. og du skal ikke blive kæreste med en som du ikke har lyst til fordi din mor siger at det er den rigtige for dig. Du skal bare finde en som passer til dig og din verden lige meget om det er en dreng eller en pige.

Knus her fra. 💕

  • Mathilde, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat