Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Seksualitet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.
Jeg kan virkelig godt forstå din forvirring. Hvis du har følelser for pigen, synes jeg du skal skrive med hende over snap eller lignende. På den måde kan du måske spore dig ind på, om hun også er til piger. Du kan eventuelt bare spørge hende, om hun har prøvet at være forelsket i nogen, eller om der er nogle hun kunne se som kærestepotientiale.
Jeg håber rådet virker, og at du finder ud af det med følelserne.
Venlig hilsen

  • Anonym, Pige, 18 år

Hej pige 14

Jeg har også oplevet hele den følelse men jeg ente med bare at taget det som det kom.jeg søgt på de seksualitet jeg troede jeg var og fandt frem til at jeg var Bisexual
Men mit råd er at prøve ar søge på ting du tror og hvad der minder mest om dig💖
Mvh.🩵

  • 🩵, Pige, 11 år

Kender det også. Men jeg var vildt usikker på om den pige jeg mente jeg følte noget for tænkte det samme som mig. Så jeg forsøgte bare sådan og nærme mig emnet helt neutralt og spørge lidt ind. Og så endte det faktisk med at hun spurte om ikke vi skulle sove sammen. Jeg jublede hele vejen hjem og det gik bare så godt. Så jeg fik nok bekræftet at jeg vel er bisexual.

  • xy, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat