Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lesbisk….eller hvad..?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvad føler du for?
Har du lyst til at springe ud, eller vil du gerne have lidt længere tid til at finde ud af noget? Desuden behøver man slet ikke labels, og du kan jo sagtens bare sige at du ved at du godt kan lide piger. Men du skal ikke føle dig presset til noget.

Jeg har personligt selv været i tvivl om min seksualitet siden jeg var 13, og jeg er stadig i tvivl nu. Det er helt okay, og du skal bare tage dig den tid det tager, selvom det er pisse irriterende.

Jeg håber at du finder ud af noget!
Hav en god dag/aften!

  • Jordbær, Pige, 15 år

Det er en stor ting at “springe ud” og kan være rigtig svært for mange også selvom ens forældre er “ligeglade” med om du tager en dreng eller pige med hjem. Derfor er det også super vigtigt at du føler dig klar til det. Måske hvis det virker som et stort spring at fortælle alle det, kunne det være en god ide at snakke med dine forældre om det eller en god ven/veninde du stoler på. Alt i alt er det vigtigste at du føler dig klar!💕 Alt held og lykke til dig

  • Anonym, Pige, 18 år

Hvis jeg var dig ig nogle spurte hade jeg sagt jeg ved det ik helt eller sagt jeg var bi fordi det er jo drenge og piger ik?

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat