Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lesbisk? Aseksuel? Hetero?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg forstår godt at du er forvirret. Jeg har selv været meget forvirret og kan stadig være det nogle gange. Det er okay ikke at vide hvad køn man er til.
Du skal bare vide at man ikke behøver at have et “label”. Altså en seksualitet. Man kan bare eksperimentere med hvad man kan lide. Så kan det være du finder ud af det. Men nogle mennesker vælge også slet ikke at identificer sig. Det er også okay.
Jeg gik rundt i lang tid og ikke viste hvad jeg skulle identificere mig som, indtil jeg fandt ud af, at jeg var lesbisk.
Husk det er okay at skrifte mening om hvordan man har det med drenge, piger og andre køn.

  • Caro, Pige, 15 år

Hej pige 15 år

Det er sådan en mega svær tid at være i, fordi der sker så meget og folk tænker ikke over andet end hvem der er lækre og alt sådan noget. Da jeg var 14 fandt jeg ud af, at jeg var til piger og det var helt vildt rart at få afklaret, men der er man som først finder ud af det meget senere og sådan er det jo bare. Jeg synes bare du skal se tiden an og hvis du føler der er et menneske som er sødere end andre, så er det måske der du skal søge hen. Det er ikke vigtigt hvilken boks man er i, men det er bare nemmest at forholde sig til, hvis alle er i en boks. Det er helt i orden ikke at vide det.

Det skal nok løse sig <3

  • anonym, Pige, 16 år

Jeg personligt kigger også på pigers numse osv men er straight, og hvis det er et problem så tal med dem om at stoppe og forklar hvad du føler.

  • pige, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat