Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lesbisk?

Hej

Jeg er en pige på 13 år

Jeg tror jeg er lesbisk

En gang i mellem

kan jeg synes at en dreng er pæn

Men jeg føler mig ikke tiltrukket af vedkommende

Jeg har aldrig haft et crush på en pige

Men jeg føler

at et forhold med en pige

ville være mere rart

end et forhold med en dreng

Hvad gør jeg ??

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg tror at du skal vente med at være helt sikker på din sexualitet til du er ældre, du er jo kun 13 år, så hvis du ikke er helt sikker så vent om nogle år.

  • En anden lebbe, Pige, 18 år

Kære dig.
jeg kender ret godt til det her for jeg er Biseksuel og det betyder at jeg både er til drenge og piger men lige nu kigger jeg for det meste kun på piger og hvert fald lige nu kunne jeg overhovedet ik forstille mig og være i et forhold med en dreng og jeg ved ik hvorfor? lige nu tiltrækker piger mig bare mest og jeg har da også overvejet om jeg en dag bliver lesbisk??
så jeg kender til hvordan du har det. Du kan måske prøve og snakke med en i din familie eller din lærer det er der nogen der gør hvis du vil det. Du kunne også snakke med en ven/veninde som du stoler meget på. Bare husk at du er perfekt som du er lige meget hvad!!!😊
Jeg håber du kunne bruge svaret til noget og så held og lykke med det😉KH mig

  • Tigermis, Pige, 15 år

Det er helt normalt at være i tvivl om hvad man er når man kommer i pubertet. Jeg var det selv. Det ene øjeblik blir man tiltrukket af en dreng, det næste af en pige. Jeg vil enlig bare råde dig til at prøve af hvordan dine følelser og din tiltrækning enlig ligger. I starten er det nok nemmest at prøve af med en pige fordi det er nemmere at komme tæt på veninder. Senere kan du jo så prøve af med en dreng. Jeg prøvede ialtfald lidt af til begge sider for at finde ud af mig selv. Held og lykke med det.

  • hjælper hvor jeg kan, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat