Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lesbisk?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 16 år

jeg kan godt forstår hvad du skriver men hvis du er til piger eller drenge det er lige meget bare du kan lidt hende eller ham men hvis det er så kan du snak med nogen om det det er helt normalt og være det ene eller det andet jeg har selv nogen venner der er til piger og nogen drenge der er til drenge så du skal ikke være bange for hvad flok siger det er dit liv og du bestemmer over dit liv men jeg håber for dig selv at du gider kæligehed

håber du kan bruge mit svar

  • Anonym, Pige, 18 år

Hej pige på 16!

Seksualitet er 100% En af de mest forvirrende ting jeg kender! Så jeg forstår godt at du er noget forvirret.
Men du behøver ikke at sætte et label på dig selv.
Jeg er panseksuel, hvilket betyder at jeg kan elske alle mennesker uanset køn, jeg går nemlig op i personligheden. Og så ved jeg jo heller ikke om jeg er tiltrukket af et bestemt køn før det er sket?
Nogle dage sider jeg og græder fordi, at jeg føler mig som en dreng, andre dage spørger jeg mig selv om jeg i virkeligheden bare er en pige der lyver for sig selv. Så plejer jeg bare at sige: “Pyt med det” Istedet for at side og græde går jeg i stedet ud og laver et eller andet, der er alligevel ikke nogen grundt til at sætte et label på mig selv, jeg er jo bare mig.
Mit råd til dig er at tænke sådan her:
Du er bare dig, og hvis du en dag for en kæreste af hun køn, så gør du da bare det hvis du en dag for en Nonbinær kæreste, så gær du da bare det, hvis du en dag for en kæreste af han køn så gør du da bare det…You name it!
Du er helt fantastisk og du skal bare leve livet i stedet for at stille spørgsmålstegn ved dig selv! : D

  • Håber da det hjalp!, Nonbinær, 13 år

Hej pige på 16.
Jeg synes du skal starte med at huske på at der er mange forskellige spektrummer. Du behøves ikke at kunne lide kun kvinder, eller kun mænd. Og du behøves heller ikke kalde dig selv for biseksuel eller lesbisk. Alt er sku bare i orden. Så længe du føler dig glad og accepteret. Og husk, du behøves heller ikke have et spektrum overhovedet.

  • Birgitte, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat