Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

komme ud?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Forstår du fuldt ud!

Er selv kommet ud som biseksuel, men aner ikke om det egentlig det jeg er. Eller om jeg er pan eller lesbisk, men pt føles biseksuel rigtigt for mig. Har selv gået og tænkt over, nu er jeg sprunget ud som bi til venner og familie. Men hvad hvis jeg finder ud af, jeg er lesbisk eller pan og springer ud en gang til. Vil de så tage mig seriøst?
Det korte svar jeg fandt ud af var: Ja det vil de gerne – Nu aner jeg ikke hvilket forhold du har til din familie, men jeg har et godt forhold til min mor og brødrer. Og jeg ved uanset hvilken seksualitet jeg har, vil de tage mig seriøst og elske mig uanset hvad. For jeg finder jo bare ud af, hvem jeg egentlig er

Som igen jeg aner ikke hvor godt forhold du har til dem, men hvis du har et godt forhold til dem. Synes jeg du skal springe ud som biseksuel hvis det føles rigtigt for dig lige nu. Men sig til dem at du slet ikke sikker på om det er det du egentlig er, men det er det der føles rigtigt lige pt. Og du ved bare du ikke er hetero det helt sikkert, men bare ikke ved om label biseksuel passer på dig.

En anden ting du behøves slet ikke at label dig selv, hvis du ikke har lyst og føler ukomfortable med det. Der er ingen tvang med at label sig selv, for nogen er det dejligt for andre knap så dejligt. Det jo op til den enkelte, Du kan også bare sige, du er ikke hetero men har heller ikke lyst til at label mig selv. Eller i hvertfald ikke lige nu, hvor jeg ikke er sikker på hvilken seksualitet jeg har.

Håber du finder ud af det, hepper på dig – held og lykke
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Hej jeg forstår dig 100%
Jeg syndes at du skal starte med at komme ud som biseksuel men også sige at du ikke er helt sikker.
Hvis de respektere dig som bi tror jeg ikke at du skal komme ud som noget andet.
Men det er jo bare hvad jeg tænker.
Jeg syndes ikke at du skal gøre det præcis som jeg skriver men at du skal læse alle svarene godt i gennem så du kan komme frem til hvad du gør uden kun at lytte til en persons menig så jeg syndes at du skal tænke godt over det. Jeg tror at jeg først vil komme ud som lesbisk når jeg har fåget en kæreste
Kh Lesbisk pige på 13 år

  • Lesbisk pige, Pige, 13 år

Jeg forstår dig godt.

Jeg er selv kommet ud som biseksuel og det er jeg stadig ikke 100 på.
Jeg kom også ud som genderfluid men har nu skiftet det til non-binær og det gik godt.

Jeg ville sige at du må komme ud som hvad du føler lige nu og hvis du føler noget andet om en uge eller mere så bare sig det hvis det kommer op i en samtale.

Du skal også huske at seksualitet er flydende og det kan altid kan skifte.

Jeg håber du finder ud af noget og du skal også selv vælge hvornår du selv syntes det passer. Du skal bare ikke gå med noget selv og være bange for at sige det.

Jeg håber det hjalp med noget og hvis det ikke gav mening det jeg skrev så er det fordi jeg er i online skole.

Kh. Biseksuel non-binær på 13 år.

  • Anonym, Non-binær, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat