Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

LGBTQ VENNER??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej,

Det er super cool, at du vil finde LGBTQ+ venner! Det lyder som om, at din far støtter LGBTQ+, så måske kan han hjælpe dig med at finde LGBTQ+ grupper eller arrangementer for børn i dit område. Det kan være en god måde at møde ligesindede jævnaldrende.

Du kan prøve at tjekke Aura LGBTQ+, har ikke selv været da der ikke er noget på bornholm, men det virker nice nok.

Held og lykke! 😊🏳️‍🌈

  • Sky, 17 år

Hejjj søde! kan virkelig godt forstå du vil have flere lgbtq+ venner. det er altid ret at have nogle at relatere til. som nogle andre også har sagt er Aura virkelig fedt. jeg har selv været der en enkel gang og det var super hyggeligt. der er altid mange super søde mennesker og også virkelig flinke voksne som kan hjælpe lidt. hvis du er generet kan det eventuelt hjælpe at tage en ven med eller bare være det i lidt tid. du skal bare være klar over at de andre ofte nok er lidt ældre men altså det er jo også ok. håber du kan bruge det til noget <3

  • Anonym, Pige, 14 år

Hey, jeg er ikke ude som noget, men ved jeg er noget andet en bare til drenge…. mine venner er også lidt homofobiske(rigtig træls)…. Hvis du har brug for nogen at snakke med så sig til:)

  • Pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat