Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er gay, men …

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, du behøver slet ikke have sex for at have en kæreste, der er mange andre romantiske og seksuelle ting man kan lave sammen hvis det lyster. Er selv hetero men tænkte også at sex var klamt og ikke noget jeg var intresseret i, men så fandt jeg den rette person og nu kan jeg godt lide det. Du må se tiden an og snakke med personen du nu finder om det 🙂 held og lykke!

  • Mi, Pige, 16 år

Hey!
Jep det er normalt og jeg forstår dig godt. Jeg vil ikke tro at det bliver et større problem da der er andre mænd der også har det sådan og hvis du nu bliver kærester med en sød fyr der gerne vil have sex kan i jo åbne forholdet hvor i har sex med andre (det kan være du overhovedet ikke vil have sex i så fald er det jo så ham der har sex med andre) men stadig er forelskede i hinanden og er kærester. Det kan også være at det kommer med tiden, forskning viser at sexualitet er flydende.

Held og lykke! PS jeg sætter pris på at du fortæller at du selvfølgelig accepterer andre der har sex med det samme køn;).

  • Ndnsnsk, Pige, 16 år

Man kan sagtens være homo selvom man ikke har lyst til sex med drenge det er helt normalt sådan kan man også have det med piger

  • Magnus, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat