Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan skal jeg sige det?

Hejsa

Jeg er en dreng på 15 som går i 9. Klasse

Jeg er ved godt hvad min seksuellitet er (biseksuel)

Men jeg ved ik hvordan jeg skal sige det til min mor,

jeg har sagt det til min far og papmor og hele den del af familie

men der var også alkohol indblandet

Så hvordan skal jeg springe ud foran min mor uden alkohol?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

hey
pisse sejt at du allerede har fået fortalt det til din far og papmor og den del af familien, også selvom det inkluderede alkohol.
jeg tror det nemmeste bare er, at fortælle det ligeud. man kan jo sige, at det ikke rigtig rører andre end dig selv, og jeg er sikker på, at din mor vil sige at det er mega fedt du har fundet ud af hvad du er til. fortæl det i en hverdagssituation hvis det ikke skal virke for opstillet, det kan nemlig nogengange godt være lidt ubehageligt, og så bare fortæl det som det er:)
ved ikke om det var til meget hjælp, men held og lykke, og sejt af dig.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej
Først og fremmeste fedt, at du har sprunget ud til din fars side af familie!! (også selvom det inkluderet alkohol)

Forstår godt dit dilemma, for har selv været der. Er selv sprunget ud som biseksuel, og anede ikke hvordan jeg skulle gøre det. Men sendte et meme til min lillebror, skrev et brev til min mor og storebror og en video til mine tætteste venner.

Du kunne jo gøre en af de ting, hvis du ikke vil sige det ansigt til ansigt, Hvis du vil sige det ansigt til ansigt, kan du sige det i hverdagssituation eks. når i sidder og spiser eller når i ser en film. Især ved film kan du jo komme med bemærkninger om, at en af drengene vild pæne og du vil gerne date ham

For nu er jeg jo som sagt sprunget ud som biseksuel, men nu er jeg kommet tvivl om hvor vidt jeg er det. Eller om jeg lesbisk eller bare ikke vil have et label til definere min seksualitet. Der har jeg nemlig tænkt mig, at jeg skulle sige det i en hverdagssituation. For både at sige det ‘ansigt til ansigt´ men også kunne efterfølgende få en ordentligt snak med min mor.

For når det er for meget opstillet kan det være meget ubehageligt. Og jeg tror skam din mor vil støtte dig og elske dig ligeså meget, som hvis du var hetero.

Håber virkelig du finder ud af det, hepper på dig – held og lykke <33
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat