Brev

Hvilket køn?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg synes ikke man behøver at definere sin seksualitet hvis man synes det er svært. Selvom man føler man skal have et label på, for hvad nu hvis folk spørger, men der mener jeg at det ikke meningen. Jeg mener ikke man bør definere sin egen seksualitet hvis man ikke kan eller for andres skyld. Det bør ikke være meningen at man skal vide hvad man er til, for man kan være til alle mulige forskellige slags køn og personligheder. Egentlig bør man bare lide dem man kan lide uden at spekulere over hvad det betyder.

  • fryo, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat