Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvilket køn?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg tænker du måske kunne være panseksuel, for det er nemlig hvor man er tiltrukket til alle køn men, man er mest til deres personlighed.
Og det er ikke for tidsligt eller noget at finde ud af, jeg fandt selv ud af at jeg var lesbisk når jeg var 11, og det har ikke ændret sig.

  • Lesbiske mig, Pige, 13 år

Takkk😍 tror også selv at jeg er panseseksual. Altså jeg har en veninde som gør grin med den. Min anden veninde er den eneste som jeg har lyst til at dele det med pga hun også har været i tvivl om hvad hun er til ( hun er til piger og drenge men mest til piger) jeg er nok panseseksual som du siger er det personligheden og ikke kønnet. (Det er 🏳️‍🌈 måned) KH brevsenderen 🛹🔥

  • 🛹🔥, Pige, 11 år

Hej. Jeg synes ikke man behøver at definere sin seksualitet hvis man synes det er svært. Selvom man føler man skal have et label på, for hvad nu hvis folk spørger, men der mener jeg at det ikke meningen. Jeg mener ikke man bør definere sin egen seksualitet hvis man ikke kan eller for andres skyld. Det bør ikke være meningen at man skal vide hvad man er til, for man kan være til alle mulige forskellige slags køn og personligheder. Egentlig bør man bare lide dem man kan lide uden at spekulere over hvad det betyder.

  • fryo, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat