Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad er jeg til?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Det er helt normalt at tænke over hvad man kan lide og er til og der er intet galt i at være homoseksuel, biseksuel eller så meget andet. Det at dine venner bruger homo som et skældsord er forkert af dem og det kan være ubehageligt at høre på. Mit råd til dig er at blive ved med at udforske dig selv og de forskellige seksualiteter. For mig lyder det som om du kunne være panseksuel. Hvilket er en person der er tiltrukket af personlighed og er ligeglad med køn. Det vigtigste er at du ved der ikke er noget galt med dig uanset hvem du kan lide eller ikke lide.

  • Adeline, Pige, 16 år

Hey
Ville bare minde om at det 100 procent er op til folk selv at bestemme hvilken seksualitet de føler sig mest tilpas med.
Du har i øvrigt helt ret i at homo, biseksuel, panseksuel eller andre ord for seksuel orientering er skældsord.
God dag!

  • Adeline, Pige, 14 år

Det Er helt okay at være både til drenge og piger. Jeg har selv været i tvivl om jeg er til dreng eller piger. Men jeg kom over det, og er mest til dreng nu. Men giv det tid, så håber jeg at du finder ud af det. Og hvis at du bliver drillet, så gå til en voksen. Det er ikke pigenligt😎😎😎

  • En god ven, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat