Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

???

Hej BB

Jeg er en pige på 13.

Jeg vil gerne have en kærste,

men jeg vil ikke være sammen med en mand

(OVERHOVDET IKKE. ALDRIG),

eller en dame, eller en nonbinær.

hjælp mig

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg tænker at du muligvis kunne være “Asexual”. Det betyder at du ikke er til nogen køn. Jeg tror også at det er dine hormoner der måske skyldes du gerne vil have en kæreste?

  • anonym, Pige, 13 år

Hej
Jeg føler mig selv Asexuel men jeg vil også på en måde gerne have en kæreste jeg tror bare at vi må vente til trangen går væk og bare rolig du er helt normal 👍👍

  • ….., Pige, 13 år

Hej Pige på 13 år

Det helt okay at være forvirret med hvad man er til. Måske er du asexuel, men stadig har lyst til det romantisk. Det helt okay at have det sådan <3
Måske er det faktisk heller ikke en romantisk person du søger men intimatet. Man kan sagtens føle sig tæt og få følelsen af at der er en der er “ens person” uden at det behøver at være romantisk. Du kan både finde det i en platoniskrelation(som en god ven) eller måske i dig selv.
Man kan have det fantastisk hvis man lærer sig selv at kende og giver sig selv omsorg.
Lige meget hvad har du massere af tid til at finde ud af hvad du kunne tænke dig. Jeg var slet ikke interesseret i alt det her da jeg var 13. Da jeg var 14 fik jeg en kæreste. Da jeg var 15 gik det op for mig jeg var bi og ikke straight, og selv nu som 18årig er jeg stadig ved at lære mig selv og mine interesser at kende.
Giv dig selv plads til at lyde livet og tage tingene som de kommer <33

  • L., Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat