Brev

queer venner?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey smukke. Alt er muligt. Du kan fx spørge folk herinde om de vil være med i det fælleskab tror virkelig det er sådan noget mange mangler især på vores alder. Men du kan også finde nogen på instagram, tik tok eller whatever

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Aura! Aura er eat frirum for unge LGBT+ personer under 18+ år Her er der ingen fordomme, højt til loftet og du har mulighed for at udleve din identitet, præcis som du har lyst. AURA findes i 12 forskellige byer rundt om i Danmark – alle under 18 er velkomne, og det er helt gratis! Håber det kunne hjælpe:D!

  • cræg, Dreng, 14 år

Hej du

Ja Aura er et fælleskab for queer under 18 og det plejer at være rigtig hyggeligt hvor man fx laver aktiviteter som brætspil eller noget andet hyggeligt.

  • anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat