Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kys

Hvad siger man efter et kys?

Altså føler bare det ville være akavet

hvis man bare begynder at putte

selvom det er det folk siger for det meste.

Jeg har kysset en person før

og vi begyndte bare at lege mor og barn.

Vil gerne være prepared :3

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hey! Der er rent faktisk ikke nogle regler eller forventninger til hvad man skal gøre eller sige efter et kys, der er bare muligheder som der er op til dig, og dem. Bare gør det som falder dig ind, det du har det tilpas med, F.eks. Hvis du er nervøs over hvad du skal sige eller gøre efter et kys, kunne du nævne det over for dem?

Det er altid godt at kommunikere sine følelser til andre for at få forståelse og blive hørt. Hvis mit svar ikke hjalp dig, kunne du søge lidt på nettet om hvad folk gør/siger efter et kys eller eventuelt spørge en du følger dig tryg ved om hjælp.

Håber det kunne hjælpe <3 -Reb

  • RebDoMiNe, Dreng, 14 år

Første gang jeg kyssede en dreng var det ikke rigtig en jeg sån kendte mødte ham til en fest og så kyssede vi og efter gik vi bare og snakkede det er ik så akavet som man lige går og tror

  • C., Pige, 14 år

Jeg må indrømme at jeg siger altså ikke noget. Jeg synes normalt at kys bare er indledning til at så ligger man sig ned og begynder at putte. Altså man kan jo godt sige noget pænt men det gør jeg altså ikke lige. Jeg putter bare.

  • Puttepigen, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat