Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg til piger

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

kære pige på 14 år
er glad for at høre at dine forældre gerne vil støtte dig.
kan godt forstå din frustration og at du gerne vil have en afklaring på mig lyder det som om du er til piger oven på det du skriver men i sidste ende er det kun dig der kan afgøre det (man kan jo også være til både piger og drenge)
det lyder måske også lidt som om din veninde måske også er lidt interesseret i dig måske så jeg syndes helt sikkert at du skal snakke med hinde om det, du behøver ikke direkte og sige til hinde at du er til piger. men du kunne måske spøger hinde hvad hun er til og hvis hun så også spøger dig kan du jo bære være ærlig og sige at du ikke ved det.
det helt okay at være i tvivle om sin seksualitet. og selvom du gerne vil have en afklaring nu så er du jo kun 14 år så der er god tid til at finde ud af hvad du er til.
jeg syndes bare at din veninde et eller andet sted skal vide at det i to laver er ikke kun for sjovt for dig uden at du siger det direkte. og jeg ved godt at sådan nogle ting kan være vildt grænse overskridende at sige men det ville jeg gøre hvis det var mig også selv om det er svært.
men jeg vil ikke sige et det er krænkende men det ville måske være rat for din veninde at vide
håber du kunne bruge mit råd
kærlig hilsen

  • anonyme mig, Pige, 18 år

Hey,
Som en biseksuel pige kan jeg 100% forstå din forvirring. Det tog mange mange år at forstå min seksualitet helt, og jeg ved, at du og jeg ikke er de eneste med en her slags overvejelser.
Jeg vil ikke prøve at presse noget ned i hovedet på dig, men for mig lyder det dom om, at både du og din veninde i hvert fald er nysgerrige på jeres seksualitet. (Derudover ville jeg også lige fortælle dig, at man sagtens kan være seksuelt tiltrukket af et køn, uden at være romantisk tiltrukket af det).

  • Biseksuel, Pige, 15 år

Helt enig med pigen ovenfor. Meget tyder på I begge er intressret i piger eller i alt fald nysgerrige. Kyssene, at I rør hinandes bryster og hofter osv. tyder på det. Hvis du har modet synes jeg du skal snakke lidt seriøst med din veninde om det. Måske I kan blive enige om en soveaftale hvor I evt. sover nøgne. Så bliver I meget klogere på hvor I står. For mig var det virklig en øjenåbner at sove nøgen med en veninde. Det gav mig en masse svar. Held og lykke med det.

  • anonym pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat