Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg til piger?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey!

Jeg har selv spekuleret på min seksualitet siden jeg var 11, og var biseksuel i et stykke tid og opdagede jeg har ingen smag for drenge. Det med seksualitet er meget forvirrende og det tog mig lang tid. Der er altid tid til at tænke og man behøver ikke at haste, men hvis du føler du er biseksuel så synes jeg du skal sige det, du kan altid skifte mening ligesom jeg. Uanset hvad er du perfekt, I’m proud of you <3

  • Anonym, Halv pige, 12 år

Jeg tror de bliver meget mindre homofobiske, når/hvis de finder ud af at en af deres venner er LGBT+. Når man møder en lgbt person finder man jo oftest ud af at de bare er helt normale mennesker ligesom alle andre :)) Så jeg tror ikke du skal lade dig skræmme så meget af at du tror de måske er lidt homofobiske!
Held og lykke

  • Dreng, Dreng, 23 år

Det er helt almindeligt at piger er i tvivl om deres seksualtitet i puberteten. Det var jeg også selv. Der er næsten ikke andet at gøre end at prøve sig frem både med drenge og piger og så mærke godt efter ens seksualitet. Måske finder man ud af man tænder på begge og så er man måske bi. Men det behøver man ikke nødvendigvis komme ud med til alle og enhver. Der er noget man godt må holde for sig selv og måske nøjes med at sige det til den pige man gerne vil prøve noget af med.

  • Flora, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat