Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg til piger?

Hej jeg er en pige på 12år

og jeg ved ikke om jeg er til piger

som det er nu så Antar jeg mig selv som bisexuel

men jeg er ikke sikket

er blevet knust af drenge så mange gange

og når jeg kysser en pige føltes det rigtigt og forkert på samme tid

men jeg føler mig stadig atrakteret til drenge

vil bare ikke have at mine pige venner tror jeg kan lide dem på den måde

hvad gør jeg

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Spørgsmålet fra mig er: Er det vigtigt for dig, at putte et label på dig selv i en alder af 12 år?

Jeg siger slet ikke, at du i må putte et label på dig selv. For det er jo i sidste ende dig selv, som skal træffe beslutning. Men du er 12 år, og er i puberteten. I puberteten kan der ske meget, ens følelser og krop ændre sig.

Der er nogen spørgsmål du kan stille dig selv, hvis du vil sporer dig mere ind på om du er biseksuel eller lesbisk.
Du kan stille dig selv disse spørgsmål: – Kan jeg se mig selv i et forhold med drenge? Vil jeg være glad i et forhold med drenge? Kan forhold med drenge vare i mange år, hvor jeg stadig er glad med dem? – og der mange lignede spørgsmål du kan spørge dig selv.

Står nemlig lidt i den samme situation, men har spurgt mig selv utallige gange. De spørgsmål jeg nævnte overfor, og det ender med det svar. Og kan ikke se mig selv i forhold med drenge, så jeg er måske lesbisk. Selvom det en smule svært for mig at indse, samt labels generelt gøre mig utilpas. Så ender med ikke at have labels – Det her også en reminder på, at du behøves slet ikke at label dig selv. Hvis du ikke føler for det, eller bare ikke kan finde det rigtigt.
– Samt du skal ikke forhaste dig, du har skam god tid til at finde ud af det. Nogen finder også først deres seksualitet når de er 50 år. Og nogen finder først en seksualitet, men efter noget tid finder de ud af deres seksualitet er noget andet.
For seksualitet er meget flydende, så det kan ændres sig i løbet af livet

Men du skal gøre hvad du har lyst til, da det er dine følelser. Og den eneste som kan afgøre det ( :

Håber det hjalp en smule – held og lykke <33
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Hej.

Jeg forstår dig godt. Da jeg gik i ca 6 klasse havde jeg det på præcis samme måde. Jeg gjorde bare det at jeg prøvede ikke at tænkte så meget over det. Jeg er 14 nu er er stadig ikke sikker på at jeg ikke er Bi. Jeg har en drenge kæreste nu og prøver bare at se hvad der sker. Hvis jeg bliver forelsket i en pige tager jeg det bare som det kommer:)

Men husk at du ikke er særlig gammel så der kan ske mange ting, Indtil videre syntes jeg bare du skal hygge dig.
Held og Lykke herfra

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej med dig: Pigen på 12 år.

Jeg vil gerne hjælpe dig hvis jeg kan
jeg fandt ud af at jeg var bi da jeg var 13 år men der svingede det også lidt fra køn til køn hvem var jeg til? var jeg overhovedet til piger? men efter jeg prøvede at have en kæreste med samme køn vidste jeg det bare som hjælpe tænker jeg at du kan prøve: at tage nogle test på internettet om seksualitet og se hvor langt du kunne finde på at gå med en pige du kan også prøve at snakke med en der er bi det hjalp mig rigtig meget med at finde ud af hvem jeg er men det kan jo godt tage mange år før du finde ud af hvem du er til jeg ved ikke lige hvor meget det her kommer til at hjælpe dig men det håber jeg at kan jeg synes bare at du skal eksperimentere med din seksualitet det kan jo være at det hjælper
håber at du har det godt 👍😉

  • Fra en der gerne vil hjælpe dig, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat