Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg til piger?

Hej. Jeg er en pige på 13 år.

Jeg har længe været i tvivl om jeg er bi eller lesbisk.

Jeg kan slet ikke se mig selv med en dreng/mand.

Jeg har en pige kæreste, og jeg tror det er det her jeg vil.

Men hvordan skal jeg fortælle mine forældre og resten af min familie det?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Spørgsmålet er vel om det enlig vigtigt for dig at beslutte hvad du er til, har du et behov for at sætte sig selv i en kasse i en alder af 13? Jeg tænker du bare skal gøre hvad du føler dig tryggest ved. Umiddelbart ved jeg ikke om det er ideelt at komme ud til ens forældre allerede som 13-årig, da du lige pt. Er i pubertet og en masse ting kan ændre sig, det kunne jo være de drenge du har set, ikke lige var noget for dig.

Håber du kunne bruge svaret til noget – I sidste ende er det jo dig, som bestemmer hvad du gør, det er din krop og dit liv 😀

  • Anonym, Dreng, 17 år

Hej jeg synes synes hvis du er tivivl om du er lesbisk eller bi og sket ikke kan se dig selv med en dreng/mand så tror jeg måske det er fordi du er Aller mest tiltrukket af piger altså at du så er lesbisk.

Jeg synes klart du skal sige det til sine forældre, fordi jeg tror også det ville være en stor lettelse for dig, men hvis du synes det er hårdt og sige direkte du er til piger kan du måske starte ud med og sige du er bi?

God fornøjelse.

  • Anonym, 13 år

Jeg har kæmpe respekt for dig og dine føleser. Men alligevel vil jeg sige at du ikke skal forhaste dig. Når man er i pubertet kan man virkelig gennemgå mange faser og skifte føleser flere gange! Da jeg var omkring din alder var jeg selv megaforelsket i en veninde. Jeg overvejede meget at komme ud til mine forældre med det men gjorde det ikke. Jeg havde faktisk dårlig samvittighed over det og følte jeg var uærlig for når hun sov hos mig troede mine forældre jo bare det var almindeligt venindebesøg for de anede jo ikke at vi sov sammen på en helt anden måde. Efter sådan en nat følte jeg mig virkelig uærlig. Men forholdet gik over og i dag har jeg en drengekæreste. Jeg er lykkelig over jeg ikke kom ud dengang. Så bare for at sige du skal ikke forhaste dig, der kan nå at ske meget!

  • K, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat