Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg Bisexuel?

Hej jeg er en pige på 10 år

Jeg føler jeg er både lidt til piger og til drenge

men ved det ikke helt fordi jeg har aldrig været forelsket i en pige før

så jeg er mega meget i tvivl om jeg er bi!!

Hvad syndes/tror I?

Hilsen pigen på 10 år

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Jeg tror det er meget tidligt at sige som 10-årig. I den alder kan man sagtens ha behov for at kramme en veninde og holde i hånd. Når man er en 12-13 stykker kan man måske ha behov for at kysse med veninder eller måske være nøgen med dem når man skal sove sammen eller noget. Men jeg tror først når man er ca. 15-16 og skal til at for alvor at begynde sit seksualliv at man så kan afgøre om man er straigth eller bi eller lesbisk. Så jeg synes du skal se det an nogen år endnu. Det er virklig sjældent man ved hvad man er når man kun er 10.

  • Amanda, Pige, 16 år

Det er super godt at tænke over sin seksualitet. Du kan fx. Sige/tænke hvis nu der var en pige jeg fx. Syndes var pæn ville jeg så have lyst til at komme sammen med hende eller kysse hende (hvis du er til det) så kunne det godt være tænkeligt at du måske er biseksuel. Jeg ved at det i en periode har været et “trend” at være biseksuel, (men det betyder jo ikke at du ikke kan være det) så hvis du er i tvivl kan du i over noget tid tænker over det 🙂

  • Biseksuel pige, Pige, 14 år

Altså hvor drenge normalt ryger fra hinanden hvis de rør hinanden (undtagen hvis de slås eller har scoret i fodbold!) så er piger meget mere fysiske. Vi kan sagtens kramme hinanden og røre ved hinanden. Jeg tænker aldrig det ville være klamt at røre ved en god veninde fx, heller ikke hendes private dele. Derfor kan man også sagtens ha et crush på en veninde og ha lyst til at kysse og kramme. Det er først nu jeg har fundet ud af jeg nok er hetero. Men det betyder ikke jeg ikke godt kan røre en pige, det kan jeg sagtens.

  • anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat