Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg biseksuel?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg forstår godt, at du har det på den her måde jeg stod næmlig i den precis samme situation, men her er mine råd.
Det kan være svært at være sikker på om man bare er en smule interesseret i det samme køn eller om man faktisk er tiltrukket af det samme køn.
Jeg vil først og fremmest sige at du slet ikke behøver at vide hvad din seksualitet er, for mig hjalp det bare at tænke: “Jeg tager det som det kommer” og jeg endte så med at finde ud af at jeg var bi.
Hvis du på et tidspunkt indser at du er biseksuel behøver du slet ikke at springe ud det er kun hvis du har lyst.

Der er ingen aldersgrænse for at vide hvilken seksualitet man er, mange tror at det handler om det seksuelle, men faktisk er det jo entelig bare hvem man kan lide det har intet med aldersgrænse at gøre.

Hvis du indser at du er biseksuel (eller nogen anden seksualitet-køn eller pronounce) og du vælger at springe ud så lover jeg dig, at hvis dine venner er oprigtige og holder af dig, vil de acceptere dig for den du er.

I lang tid har der været diskussion og spørgsmålstegn ved om det går i mod biblen at være en del af The LGBT+
Men faktisk er der rigtig mange kristne der både støtter det og er en del af det. Så jeg synes stadig at du kan blive konfirmeret selvom at du er en del af det.

Jeg håber virkelig at det hjalp KH Den forstående 🤗❤

  • °Den forstående°, Pige, 13 år

Hej!

I din alder er det HELT normalt at tænke over seksualitet! Det er noget langt de fleste gør, og det er jeg næsten sikker på at dine venner også gør.

Jeg kan godt forstå din tvivl! Det lyder som en god idé at snakke med nogen fra parallelklassen om det, da det lader til at de selv ved en del! Det kan være en stor hjælp!

Dine venner har, som sagt, helt sikkert også selv tænkt over det så jeg tror at de ville finde en ro i at snakke om det, men måske har de ikke lyst til at være dem der starter samtalen?

I hvert fald er der intet galt i at være biseksuel, eller have en anden seksualitet for den sags skyld.

Jeg synes at du skal lade dig selv snakke med nogle du føler dig tryg ved, og prøve dig frem.

– du kan sagtens blive konfirmeret. Det er ligegyldigt hvilken seksualitet du har! Så længe du er glad og nyder din dag, så gør du det helt rigtige!

  • Alma, Pige, 16 år

Ja det er du nok og det er sku ok min ven.

  • Sigurd, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat