Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er hun også til piger?

Jeg ka lide en pige, men jeg er også en pige…

Jeg kender meget enkelt ikke til hendes seksualitet,

men ved at alle hendes tideligere forhold har været med drenge.

Jeg ved ikke hvordan jeg skal spørger hende

for vil ikke ødelægge det gode venskab?

Nogle gode råd?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Behøver ikke betyde noget at hendes tidligere forhold var til drenge. Derfor kan hun godt være til dig. Prøv og snakke lidt generelt ud fra en film eller en bog eller noget på computeren om forelskelse og lyst og køn osv. og se om hun evt. siger noget om tiltrækning af piger på linje med drenge. Reagerer hun positivt kan du bringe dig selv på bane og sige hun er sød og køn eller noget. Og så se om ikke der sker noget

  • Y, Pige, 15 år

En sexualitet kan sagtens skifte min mor var hetro men er nu homoseksuel. Altså det er derfor at mine forældre ikke kærester mere. Men de er heldige stadigt gode venner og kan sagtens snakke sammen. Og jeg vil nok råde dig til at bare spring ud i det hvad er det værste der kan ske?

  • Emil, Dreng, 14 år

Hej pige 15 år. Jeg kan godt forstå at du er bange for at miste jeres venskab men jeg tror at hvis du spørger og hun så siger nej, så tror jeg bare at du måske skal lades som ingenting så kan det være at i ikke tænker så meget over det. Og så hvis det bliver svært at lade som ingenting så tal med hende om det, så kam du spørger om i kan være gode venner igen og så bliver det måske nemmere håber du kan bruge det til noget og at du spørger hende held og lykke:)) mvh C…….

  • C......., Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat