Brev

Er forvirret

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Super mange tak for din holdning og at du vælger og skrive. Jeg skylder dig en stor tak.

  • Pige 12, Pige, 22 år

Hej pige på 12 jeg har følt det samme man er jo aldrig sikker på hvad man er til men hvis du føler du kan lide piger så skal du gå med det prøv og snakke med hende det kan måske også hjælpe kh 11 årlige pige

  • En pige der går gemnem meget, 11 år

Jeg er selv megameget i tvivl. Men har læst det vist er normalt når man kommer i pubertet. Jeg var ellers ret sikker for har også haft et crush på en dreng og det var ved at blive alvorligt men så droppede han mig og jeg var ked af det. Men nu her hvor vi er kommen i skole igen og corona er ved og være væk har jeg fået lov af min mor til en del soveaftaler med veninder og vi har jo også vildt meget og snakke om. Og nu synes jeg altså jeg kan mærke noget når vi ligger helt tæt og snakker og man kan mærke varmen fra ens veninde og hendes lår og rumpe og sådan. Så snurrer det altså lissom ned i, ja I ved. Så nu er jeg selv kommen sindsyg meget i tvivl om hvad jeg er. Men synes du skal prøve og snakke nærmere med pigen du har mødt.

  • teenager, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat