Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bisexuel?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

du kan måske vente lidt tid og hvis du stadig virkelig godt kan lide piger så burde du gå for det

  • ovd, t-rex, 8 år

Jeg tror aldrig man bliver helt sikker på ens seksualitet – jeg tror at man med erfaringen bliver klogere på hvad man er til og hvad man ikke er til.

Følg altid din mavefornemmelse, hvis det føles rigtigt med en pige, så tage chancen, enten så finder du ud af at det er noget du kan lide og måske vil prøve igen, eller også er det en once in a life time oplevelse.

Kort sagt: Du skal danne dig dine egne erfaringer og ud fra det, er jeg sikker på at du nok skal blive klogere på din seksualitet.

Husk: Følg altid din mavefornemmelse…

  • ☺️, Pige, 19 år

Det er helt normalt at være i tvivl om ens sexualitet. Tror jeg de fleste piger er på et tidspunkt. Jeg synes det er rigtig set af dig ikke at gøre noget stort nummer ud af det. Der er så mange der snakker om at springe ud til højre og venstre. Man behøver overhodet ikke spille drama queen fordi man har bifornemmelser og snakke med alle om det. Det du kan gøre er at hvis du får følelser for en pige og du tænker det måske er gengældt, så kan du snakke stille og roligt med hende om det. Måske kan i så overveje at undersøge det sammen, om det måske er noget. Fx ved at lave en soveaftale. Det var hvad jeg gjorde og så kan man undersøge tingene i fred og ro. Men som en skriver følg din mavefornemmelse og vær sikker på at masser af piger står i samme situation som dig. Det er altså no big deal.

  • Karo, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat